ĐOKOVIĆ U POHODU NA NOVO FINALE

14:18 | 25-01-2024

Tenis 0

Novak protiv Italijana nastavlja poteru za 11. AO titulom, ko ide u finale?

Novak Đoković
Tanjug/Ap

Đoković i Siner su se dosad sastali šest puta, a Novak vodi sa 4 prema 2 u partijama. U završnici prošle sezone Italijan je slavio u Dejvis kupu i u grupnoj fazi ATP završnog turnira u Torinu, dok je Đoković slavio u finalu Torina. Italijan je i dalje bez izgubljenog seta na turniru, u četvrtfinalu je bio bolji od Rubljova, dok je Novak u četvrtfinalu u četiri seta savladao Tejlora Frica.

Ovo je 48. Grend slem finale za Đokovića, dok je Sineru tek drugo, a njihov duel je na programu od 4.30 časova posle ponoći. Nakon ovog susreta, na programu je duel između Medvedeva i Zvereva koji će svoj polufinalni meč igrati od 9.30 časova ujutru. Međusobni skor je 11-7 za Rusa, koji je slavio na pet od šest prošlogodišnjih okršaja.

Svi se spremaju za novo finale, a sve ljubitelje tenisa do 28. januara očekuje uzbudljiva borba za sam vrh liste na kojem se nalazi neverovatnih 1.000.000 dinara! Naime, povodom odigravanja prvog Grend slem turnira u sezoni, kladionica AdmiralBet je organizovala turnir u sportskom klađenju gde će poznavaoci tenisa imati priliku da još više unovče svoje znanje. Svi koji se tokom turnira budu kladili na mečeve Australijan opena će se rangirati na jedinstvenoj listi skupljajući bodove, a 100 igrača sa najvećim brojem osvojenih bodova će podeliti ovu fenomenalnu premiju.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pored toga, do 24. februara AdmiralBet će svakog dana deliti putovanje za dve osobe, a sve što je potrebno da se uradi kako bi otputovali na neku od egzotičnih destinacija je da pogodite najveću kvotu u danu. Sve od navedenih promocija, kao celokupna ponuda, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Pogledajte kompletnu AO ponudu na sajtu AdmiralBet.rs, sakupljajte bodove i podržite Novaka u pohodu na 25. Grend slem titulu!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading