OVE NOVAKOVE REČI BAŠ BRINU Đoković poručio da mu je ovo poslednja sezona u karijeri?

11:28 | 26-01-2024

Tenis 0

"Sam sam sebi najveći protivnik", rečenica je koju je Novak Đoković često izgovarao u poslednje vreme

Novak Đoković
AP Photo/Louise Delmotte

Pre početka Australijan opena, malo ko je mogao da pretpostavi da bi ovo mogla da bude poslednja sezona u karijeri najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića. Bez obzira na ishod u Melburnu i uprkos činjenici da ima 37 godina, retko ko bi se usudio da kaže Srbina više nećemo gledati na prvom grend slemu.

Ipak, posle poraza u polufinalu od Janika Sinera, Novak je dobrano uplašio svoje navijače.

Naime, nekoliko puta tokom konferencije za medije je nagovestio mogućnost neke šokantne odluke, a mnogi su tu prvo protumačili kao odlazak u penziju.

- Nadam se da ću dobiti priliku da se vratim, da igram barem još jednom - rekao je Đoković i tako nagovestio mogućnost da se dogodine možda i ne vrati. 

Nije znao na kojim će turnirnima igrati, ali je onda poslao dve rečenice koje su mnoge zatekle.

- Ne znam da li će se to promeniti, sve je moguće u ovoj fazi. Neočekivane i iznenađujuće odluke su više očekivane nego pre 20 godina - rekao je Novak, a prethodno poručio da je sebi obećao da će odigrati sve grend slem turnire ove sezone.

- Ne znam kako će se stvari odvijati. Kada čovek izađe sa terena posle poraza, uvek je vruća glava. Trudiš se da budeš racionalan, ali puno je neracionalnih stvari. Želim da se slegnu misli. Ne znam na kojim ću turnirima igrati. Ja sam se sebi obavezao da ću ovu sezonu odigrati do kraja, u pogledu toga da ću igrati na najvećim turnirima - zaključio je Đoković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading