NOVAČE, LOŠI DANI ĆE TI POSTATI JOŠ GORI Slavna teniserka žestoko isprozivala Đokovića: Dogodile su mu se dve stvari

11:38 | 27-01-2024

Tenis 0

Srbin na meti brojnih kritika nakon eliminacije u polufinalu Australijan opena

Novak Đoković
Tanjug/Ap

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković poražen je u polufinalu Australijan opena od Janika Sinera sa 3:1 u setovima, što je bio povod da se ponovo nađe na meti kritika.

Napravio je Novak čak 54 neiznuđene greške, nije imao nijednu priliku za brejk i bez ikakve dileme odigrao jedan od najgorih mečeva u karijeri na jednom grend slemu.

Meč proitv Sinera analizirala je i nekadašnja teniserka Martina Navratilova koja se u slobodno vreme bavi napadanjem Đokovića.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Dve stvari su se dogodile, prva je da je Janik visok i da se kreće bolje nego što je ranije radio. Novak je navikao da kada pogađa uglove da dobija lošije udarce nazad. Siner je uspevao sve to da neutališe, nije bio u defanzivi tokom razmena - rekla je Navratilova u analizi za "Tennis Channel".

U prvi plan stavila je to što Novak ima 36 godina.

- Kada ste stariji, ti loši dani postaju gori i događaju se pravo nitokuda. Možda je razlog i to što je igrao u dnevnom terminu. Igrao je četiri od pet mečeva uveče, taj sat se ne resetuje tako lako kada ste stariji. Kombinacija tih stvari se dogodila. Uz to Đoković nije imao nijednu brejk šansu, što je nečuveno - jasna je Navratilova.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading