REVOLUCIJA Velika promena na omiljenom Novakovom turniru

17:42 | 29-01-2024

Tenis 0

Masters Pariz se seli u arenu kapaciteta 23.000 gledalaca

Novak Đoković
EPA-EFE/YOAN VALAT

Masters turnir u Parizu od naredne godine biće igran u Areni Defans, saopštio je Teniski savez Francuske, prenosi zvanični sajt ATP-a.

Masters u Parizu će i ove godine biti održan u Areni Bersi, koja ima kapacitet 16.800 mesta, odk je Arena Defans kapaciteta oko 23.000 gledalaca.

U saopštenju se navodi da će tereni u novoj dvorani biti veći i bolji nego u Bersi areni, kao i da će raspored mečeva biti poboljšan posle brojnih žalbi tenisera zbog kasnih završetaka duela.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Trenutni format od četiri dnevna i dva večernja meča biće promenjen na tri dnevna i dva večernja kako bi se izbeglo da pojedini dueli počnu kasno.


- Masters u Parizu je postao jedan od najvažnijih dogadjaja na kraju sezone. Najbolji teniseri sveta dolaze ovde da igraju u pokušaju da se izbore za ATP finale ili čak da obezbede prvo mesto na kraju sezone - rekao je direktor Mastersa u Parizu Sedrik Piolin.

Masters u Parizu će ove godine biti održan od 28. oktobra do trećeg novembra, a titulu će braniti Novak Đoković koji je ovaj turnir osvajao sedam puta.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading