KAKO GA NIJE STID?! Besramni "novinar" sa zastavom tzv. Kosova optužio Novaka za lešinarenje: Može da nabija statistiku koliko hoće, ali svi znamo ko je najbolji

19:09 | 02-02-2024

Tenis 0

Novi udari na najboljeg tenisera svih vremena.

Novak Đoković posle poraza od Janika Sinera
EPA-EFE/MAST IRHAM

Poznato je da Novak Đoković, iako dominira tenisom više od jedne decenije, ne dobija simpatije od strane publike. Štaviše, veliki je broj onih koji ga mrze i koji mu žele zlo, što je pokazatelj koliko su zavidni na ono što je slavni Srbin postigao.

RAZBIJEN MIT Bekerov učenik zbog Đokovića ogolio istinu od "dobrim momcima" Rodžeru i Rafi

Jedan od njegovih najvećih mrzitelja je i Fred Mejer, što je neverovatno, jer se radi o čoveku koji radi kao zvanični novinar za "ATP Tour"! Ili se bar tako predstavlja.

On je ponovo ničim izazvan odlučio da opljune popularnog Noleta, rekavši ne samo da nije najbolji na svetu svih vremena, već i da koristi to što su mu protivnici slabi kako bi popravio statističke brojke:

- Đoković može da nabija statistiku u slaboj eri koliko želi, ali svi znamo da ne postoji količina lešinarenja koja će da ga učini boljim od "GOAT"-a - rekao je misleći na Rafaela Nadala.

 

 

Takođe, ovaj čovek, ako tako može da se oslovi, na svom profilu na društvenoj mreži "X" ima zastavu takozvanog Kosova, što je verovatno samo još jedan pokušaj da se isprovociraju Srbi.

Nekim ljudima jednostavno nema spasa...

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading