NEOBIČNA DESTINACIJA Isplivale fotografije: Otkriveno gde se nalazi Đoković, Srbin ovde puni baterije pred nastavak sezone

13:22 | 04-02-2024

Tenis 0

Najbolji teniser svih vremena otputovao je u Italiju između turnira u Australiji i Americi

Novak Đoković
Tanjug/Ap

Novak Đoković nije uspeo da odbrani titulu na Australijan openu, pošto je u polufinalu prvog grend slema poražen od Janika Sinera.

Ipak, najbolji teniser svih vremena odbranio je prvo mesto na ATP listi, pa u narednim danima može najvećim rivalima da prepusti različite turnire širom sveta - odlučio je da tokom februara ne igra tenis, već da ovaj period godine iskoristi za godišnji odmor sa porodicom. Sada je poznato i gde su Đokovići "pobegli" nakon vrelog leta u Australiji!

Po informacijama do kojih su stigli italijanski mediji, porodica Đoković ovih dana nalazi se u pokrajini Južni Tirol, na samom severu Italije. Preciznije, u subotu su doputovali u grad Bolcano, a očekuje se da u narednim danima borave u okolini poznatog skijališta Val Gardena.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Zanimljivo, Južni Turol je rodni kraj Janika Sinera, od koga je Novak izgubio u polufinalu Australijan Opena sa 3:1, pa mesto na koje je Đoković otišao da odmori sa porodicom još više privlači pažnju svih upravo zbog te činjenice. Italijan je rođen u mestu San Kandido, a to je naselje u okrugu Bolcano, gradu gde se Nole nalazi. 

I DALJE JE ŽIV Konors ućutkao kritičare Novaka, veruje i dalje u Srbina

Đoković je u februaru 2020. godine već zimovao na ovoj destinaciji i očigledno se porodici veoma dopao sever Italije.

Ovaj deo Italije nije previše poznat po sportu, pa je jasno da je Novak Đoković pokušao da se izoluje od takvih dešavanja. U ovom trenutku najbolji srpski sportista želi da uživa sa porodicom i da napuni baterije pred američku turneju, gde će na betonu pokušavati da učvrsti svoju lidersku poziciju na ATP listi.

Priliku da osvaja nove bodove Novak Đoković će imati u Indijan Velsu, gde će igrati posle pet godina! 

Zbog korona virusa i strogih pravila oko ulaska u SAD Đoković je redovno propuštao prolećni deo američke turneje, pa će ove godine svaki osvojeni bod biti prilika da se udalji od najbližih konkurenata. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading