GURNULA PRST U OKO NOVAKU Slavna šampionka podelila snimak kako sa Federerom uživa u zismkoj idili, pa "pecnula" Đokovića, navijači grme (VIDEO)

21:32 | 10-02-2024

Tenis 0

Amerikanka se dotakla pitanja koje uvek izazove veliku polemiku

Đoković i Federer
EPA-EFE/ANDY RAIN

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković boravi u Italiji, gde uživa u skijanju i pratećim zimskim aktivnostima. Nole se sa suprugom Jelenom ovoga puta odlučio za skijaški centar Val Gardena u Južnom Tirolu, koji se nalazi u blizini Bolcana.

Na skijaškoj stazi je i nekadašnji Đokovićev veliki rival, Rodžer Federer.

Naime, slavna američka skijašica Lindzi Von pohvalila se na društvenim mrežama kako skija zajedno sa Rodžerom, za kog tvrdi da je GOAT, što su joj mnogi, pre svih Đokovićevi navijači, zamerili.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Konačno sam stigla da skijam sa svojim prijateljem Rodžerom Federerom! Moram odvojiti malo vremena da zaista razmislim o tome šta ovo znači za mene… Divim se Rodžeru kao sportisti, filantropu i neverovatnom šampionu toliko godina. Obično ljudi na koje se ugledate, vas uvek iznevere na ovaj ili onaj način, ali ne i Rodžer. On je oličenje pravog sportiste i šampiona u svakom smislu te reči. Toliko dugo smo pričali o zajedničkom skijanju da nisam bila sigurna da li će se to desiti... Ali evo nas; u penziji, skijam i uživam u životu! Hvala na ovome, Rodžer. Ti i tvoja porodica ste zaista jedinstveni i bez obzira na to šta statistika kaže, ti si zauvek GOAT, jer je potrebno mnogo više od brojeva da biste ostvarili uticaj koji imate - napisala je Lindzi Von.

 

 

Ubrzo se našla na meti Đokovićevih navijača, ali je imala spreman odgovor.

- To je moje mišljenje i ne moram nikome da ga pravdam. Možete imati svoje mišljenje, ne sprečavam vas. Hvala vam i prijatan dan - odbrusila je slavna Amerikanka.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading