LINDZI VON RASKRINKANA DO SRŽI Hvalila Federera, Noletovi navijači je razapeli, a onda je otkrila svoje pravo lice

08:03 | 13-02-2024

Tenis 0

Lindzi Von je ispala baš smešna...

Lindzi Von Novak Đoković
EPA

Na društvenoj mreži "Iks", donedavnom Tviteru, postavila snimak na kome skija sa Švajcarcem, uz poruku:

- Rodžer je najbolji ikada, bez obzira na to šta brojke kažu - napisala je Lindzi Von.

To je izazvalo reakciju Noletovih navijača koji su joj poručili da je Srbin najbolji u tenisu, a da je Mikaela Šifrin bolja od nje u skijanju.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Potom je Lindzi Von obrisala taj tvit, ali je ostavila objavu na Instagramu, i to sledeću:

- Konačno sam skijala sa mojim prijateljem Rodžerom Federerom. Potrebno mi je malo vremena da shvatim koliko mi je ovo značilo. Oduvek sam mu se divila kao sportisti, filantropu, velikom šampionu. Obično vas ljudi kojima se divite iznevere na neki način, ali ne i Rodžer. On je pravi sportista i šampion u svakom smislu te reči. Dugo smo pričali o zajedničkom skijanju i nisam bila sigurna da će se to dogoditi, ali eto, desilo se. U penziji smo, sijamo i uživamo u životu. Hvala ti, Rodžere, na ovoj divnoj uspomeni.

REAKCIJA NOVAKA Ovo je i Đokovića slomilo kada je video na sahrani Milojevića (FOTO)

Nakon toga je napisala rečenicu koja je kod mnogih izazvala oštre reakcije.

- Ti i tvoja familija ste jedinstveni i bez obzira na to šta kažu statistika (ili Leo), ti si moj GOAT (na engleskom je to skraećnica za izraz "najveći svih vremena") zauvek. Nije važna statistika, već uticaj koji si ostavio na mene, a ja sam jedna u milion.

KREĆE TOTALNI RASPLET Novak je još na tronu, ali Karlos Alkaraz prvi udara Đokovića

Lindzi Von je uhvaćena na delu - koristi dvostruke aršine:

Kada je hvalila Rodžera Federera dok je on bio teniski rekorder, onda je to bilo upravo zbog tih brojki, rekordnih ostvarenja, statistike. A kada je Nole preuzeo primat, oborivši maltene sve važne rekorde koje je Švajcarac držao (a i Španac Nadal), onda je za Vonovu statistika naprasno postala "nebitna".

"Sa leve strane možete da vidite kako su brojevi i te kako bili važni i kako je Rodžer bio proslavljan kao 'GOAT' baš na osnovu njegovih brojki. A desno možete da vidite kako su, kada je Rodžer nadmašen, brojevi prestali da budu bitni, kako su reči promenile značenje, kako je 'GOAT' postalo samo stvar mišeljenja, pa sad postoji moj 'GOAT', tvoj 'GOAT, mnogo njih. A sve ovo rade i tenski eksperti, ne samo Lindzi",

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading