KOPILE, AKO GLEDAŠ OVO... Alkaraz od ovoga ne može nikad da se oporavi: Razbio je Španca sa 6:0, 6:0, sada se oglasio i poručio ovo Karlosu

13:23 | 14-02-2024

Tenis 0

Španski teniser otkrio kada je jedini put u karijeri doživeo popularnu "vožnju biciklom", odnosno izgubio sa 6:0, 6:0

Karlos Alkaraz
EPA-EFE/JOEL CARRETT AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Karlos Alkaraza će ove nedelje prvi put igrati na nekom turniru nakon eliminacije sa Australijan Opena, a to će biti u Buenos Ajresu, gde je osvojio trofej prošle godine. 

Alkaraz će svoj prvi meč u prestonici Argentine imati u drugom kolu protiv domaćeg tenisera Uga Karabeljija, a po dolasku u Buenos Ajres izaziva veliku pažnju medija. 

Španac je uoči ovog turnira dao neke zanimljive izjave na konferenciji za medije. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Jedno od pitanja ticalo se i izraza koji se koristi kada teniser izgubi sa 6:0, 6:0 - popularni termin "vožnja na bicikli". 

U GLAVI SAMO NOVAK... Alkaraz nikad iskrenije: Stalno mislim na Đokovića

Alkaraz se nasmejao kada je dobio to pitanje.

- Ne koristim taj izraz, ali znam šta znači - odgovorio je uz širok osmeh, nakon čega je usledilo dodatno pitanje, da li je nekad doživeo da ga neko provoza na biciklu. 

- Jednom. Imao sam deset godina i vozili su me na biciklu - rekao je i onda otkrio da se seća i danas toga, kao i čoveka koji mu je to uradio.

- Da, sećam se! Ne mogu to da zaboravim. To je prijatelj iz Mursije, na turniru koji se igrao tu - rekao je Alkaraz, posle čega je otkrio i njegov identitet.

- Zove se Antonio Lopez. Dobro, Antonito, ako gledaš ovo... Kopile! - rekao je Alkaraz uz širok osmeh na licu, koji je nasmejao i novinare. 

Zanimljivo, ovo je brzo video i sam Antonio Lopez, do koga su došli španski mediji.

Lokalna televizija u Mursiji došla je do jedinog koji je uspeo da pobedi Alkaraza sa nulom.

- Znao sam da će reći jednog dana ako ga pitaju, jer je veoma iskren. Veoma je lepo imati prijatelja da te pamti na taj način. Svaki put kada se vidimo razgovaramo o tome, on me podseti da imam to snimljeno. Protiv Karlitosa sam igrao veoma dobro, jer ima veoma čistu igru, imao je mnogo talenta. U tom meču smo imali hiljade drop šotova. Ne bih mogao da budem ponosniji što sam igrao sa takvim klincem. Sada mogu da igram samo padl protiv njega. Ne želim da se osveti, jer će mi vratiti za bicikl - poručio je Antonio Lopez. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading