RUSKI POLICIJAC ME OPLJAČKAO NA ULICI Šokantna ispovest bivšeg Đokovićevog velikog rivala: Pretio mi je zatvorom ako ne dam pare

08:43 | 17-02-2024

Tenis 0

Američki teniser jedva došao sebi

Rodik
EPA/JOHN G. MABANGLO EPA/LARRY W. SMITH

Američki novinar Taker Karlson intervjuisao je Vladimira Putina u Rusiji, a istovremeno je stigao i da prošeta po prodavnicama i pokaže kakve su cene u odnosu na Sjedinjene Države. Taj snimak podigao je veliku buru u javnosti, posebno u SAD, gde su Takeru objašnjavali da su "plate u Rusiji mnogo manje i da niže cene ništa ne znače", dok je to istovremeno nateralo i brojne ličnosti da govore o svojim iskustvima iz najveće zemlje sveta.

O ovoj temi govorio je i nekadašnji američki teniser Endi Rodik, koji je na Tviteru napisao niz o svom jedinom odlasku u Rusiju 2006. godine. Kao član reprezentacije SAD izgubio je od Marata Safina i Dimitrija Tursunova u Dejvis kupu, ali nešto drugo ga je više zabolelo.

- Opljačkao me je policajac nasred ulice u Rusiji 2006. godine kada smo bili tamo za vreme Dejvis kupa. To je istinita priča. Došao je do mene i pitao me koliko imam keša? Rekao sam 300 dolara. Rekao mi je da mu to dam ili ću ići u zatvor. Platio sam i otišao je svojim putem, bez ikakve emocije. Hajde da ne normalizujemo takvo sr**e, to nije to. Nikad više nisam otišao tamo - napisao je Endi Rodik.

 

 

Podsećamo, Endi Rodik je nekada bio prvi reket sveta, a jedinu grend slem titulu osvojio je na US Openu 2003. godine. Zanimljivo da je jedan od retkih koji može da se pohvali pozitivnim međusobnim skorom protiv Novaka Đokovića, pošto ga je savladao u pet od devet devet mečeva.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading