NADALU NEĆE BITI DOBRO KADA ČUJE Skoro nikad niko nije ovako pohvalio Novaka, Španac rekao ono što se drugi stide da kažu

13:25 | 17-02-2024

Tenis 0

Rekao je istinu.

Novak Đoković
Tanjug/Ap

Novak Đoković se trenutno nalazi u Marbelji gde se priprema za nastup na turniru u Indijan Velsu od 15. marta. U međuvremenu, još jedan teniser se javio kako bi uputio reči hvale za najvećeg svih vremena. 

U pitanju je Roberto Bautista Agut, koji se sada nalazi na 100. mestu ATP liste, a izlaganje je započeo tako što je otkrio kako se upoznao sa popularnim Noletom:

- Počeli smo da igramo kada sam počeo da se penjem ka vrhovima ATP tura, pre 10-12 godina. Navikao sam kako da igram sa njim, pokušavao sam da ga stavim pod pritisak, da se ne oseća dobro na terenu. Pokušavam i da igram dobro te mečeve i srećan sam da sam ga pobedio tri puta - rekao je Španac.

Novak Bautista EPA-EFE/ANDY RAIN
Novak Đoković i Roberto Bautista Agut


NE MOŽE SE SAKRITI Đoković "ulovljen" na egzotičnoj lokaciji, evo gde se sprema za Indijan Vels (FOTO)

Bautista Agut je potom upitan kakvo mišljenje ima o Đokoviću:

- Moje mišljenje je da je on veoma dobar profesionalac, dominira tenisom dugo vremena. Brine o svom telu i mentalnoj snazi. Jedan od najboljih sportista u istoriji.

Objasnio je i zašto je doživeo veliki pad na ATP listi:

- Bio sam povređen prošle godine, imao sam lom kosti u levom stopalu, a nije lako oporaviti se posle toga. Pokušavam da se vratim i dostignem svoj nivo.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading