NOVAK PONOVO NA TERENU Evo gde se Đoković sprema za nastavak sezone (VIDEO)

06:30 | 18-02-2024

Tenis 0

Naš as osvajao je prvi masters u sezoni pet puta tokom karijere, ali poslednji put 2016. godine. Na prethodna tri turnira nije učestvovao, jer mu nije bio dozvoljen ulazak u SAD zbog toga što nije vakcinisan protiv korona virusa.

Novak
AP Photo/Alessandra Tarantino

 

Tačno 22 dana posle poraza od Janika Sinera u polufinalu Australijan opena, Novak Đoković vratio se treninzima.

Srpski as se izgleda dovoljno odmorio i napunio baterije, pa sad boravi u Španiji u Marbelji, a na Instagram stranici teniskog kluba "Puente Romano" objavljen je video Novakovog treninga na betonskom terenu. Nema dodatnih informacija, a ono što može da se vidi na osnovu kratkog snimka jeste da, recimo, najbolji teniser sveta nema zavoj na ruci ili laktu, što se dešavalo često u poslednje u vreme.

Đoković se u Marbelji, inače, sprema za naredni izazov na mastersu u Indijan Velsu, koji počinje 6. marta. Naš as osvajao je prvi masters u sezoni pet puta tokom karijere, ali poslednji put 2016. godine. Na prethodna tri turnira nije učestvovao, jer mu nije bio dozvoljen ulazak u SAD zbog toga što nije vakcinisan protiv korona virusa. Novak samo u Majamiju, koji je osvajao šest puta, ima bolji procenat uspešnosti računajući sve masterse. Naime, u Indijan Velsu ostvario je 50 pobeda i devet poraza, što znači da mu je procenat uspešnosti 85 odsto, dok je u Majamiju ostvario skor 44:7, odnosno 86 odsto.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading