"MORAŠ DA RADIŠ KAO ŽIVOTINJA" Alkarazov trener otkrio formulu za rušenje Novaka Đokovića

09:23 | 20-02-2024

Tenis 0

Huan Karlos Ferero, trener Karlosa Alkaraza govorio je o Novaku Đokoviću i Karlosu Sineru

Karlos Alkaraz

- Već smo videli da Siner radi veoma dobro pre dve godine i znali smo da će ovaj trenutak doći. Dugo je kucao na vrata, videli smo ga kako igra tenis i da će osvojiti grend slem - rekao je Ferero.

Nastavio je u istom ritmu.

- Fizički, možda je to bila mala sumnja jer je bio veoma tanak igrač, ali kada je trenirao i sazreo, postigao je to. On je igrač kog treba imati na umu za sve turnire, važan je kandidat za trofeje , baš kao i Karlos" - stakao je trener Karlosa Alkaraza.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pakao kroz koji je prošao Novak Đoković je kriv za totalni kolaps Karlosa Alkaraza

Nakon što je prošle godine stigao do polufinala Vimbldona, Siner je osvojio titule u Torontu, Beču ,Pekingu, bio je vicešampion na ATP finalu u Torinu i doveo Italiju do "salatare" u Dejvis kupu, kojom je završio sezonu.

- Mislim da je Sinerovo pojavljivanje isto kao Novakovo, u trenutku kada su se Rafa i Rodžer između sebe gurali. Tada je došao Novak, koji sada pomalo gura Karlosa i Sinera. Rekao sam Karlosu prošle godine, kada je Novak osvojio Masters (ATP finale): 'Jesi li video to? Sada nam ostaje da treniramo kao životinje da bismo dostigli Novakov nivo. Janik će to uraditi i mi to moramo da uradimo.’ A on mi je odgovorio: „Da, da, da, idemo" - rekao je Ferero.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading