"MORAŠ DA RADIŠ KAO ŽIVOTINJA" Alkarazov trener otkrio formulu za rušenje Novaka Đokovića

09:23 | 20-02-2024

Tenis 0

Huan Karlos Ferero, trener Karlosa Alkaraza govorio je o Novaku Đokoviću i Karlosu Sineru

Karlos Alkaraz
EPA-EFE/LUKAS COCH

- Već smo videli da Siner radi veoma dobro pre dve godine i znali smo da će ovaj trenutak doći. Dugo je kucao na vrata, videli smo ga kako igra tenis i da će osvojiti grend slem - rekao je Ferero.

Nastavio je u istom ritmu.

- Fizički, možda je to bila mala sumnja jer je bio veoma tanak igrač, ali kada je trenirao i sazreo, postigao je to. On je igrač kog treba imati na umu za sve turnire, važan je kandidat za trofeje , baš kao i Karlos" - stakao je trener Karlosa Alkaraza.

Pakao kroz koji je prošao Novak Đoković je kriv za totalni kolaps Karlosa Alkaraza

Nakon što je prošle godine stigao do polufinala Vimbldona, Siner je osvojio titule u Torontu, Beču ,Pekingu, bio je vicešampion na ATP finalu u Torinu i doveo Italiju do "salatare" u Dejvis kupu, kojom je završio sezonu.

- Mislim da je Sinerovo pojavljivanje isto kao Novakovo, u trenutku kada su se Rafa i Rodžer između sebe gurali. Tada je došao Novak, koji sada pomalo gura Karlosa i Sinera. Rekao sam Karlosu prošle godine, kada je Novak osvojio Masters (ATP finale): 'Jesi li video to? Sada nam ostaje da treniramo kao životinje da bismo dostigli Novakov nivo. Janik će to uraditi i mi to moramo da uradimo.’ A on mi je odgovorio: „Da, da, da, idemo" - rekao je Ferero.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading