"NEĆU VIŠE DA PRIČAM O NJEMU" Australijski teniser "izgoreo" na konferenciji nakon pitanja o Novakovom dželatu (VIDEO)

11:29 | 20-02-2024

Tenis 0

Evidentno je da australijskom teniseru nije bilo baš prijatno.

Aleks De Minor
Printscreen Reddit

Na turniru u Roterdamu, Aleks de Minor je doživeo poraz od nezaustavljivog Janika Sinera, a emocije su prštale na konferenciji za medije nakon meča.

Australijanac, poražen u finalu, nije mogao da sakrije svoje nezadovoljstvo kada je novinar Ubaldo Skanagata, očigledno oduševljen Sinerovim uspesima, nastavljao s pohvalama na račun italijanskog tenisera.

Janik Siner, koji je nedavno zauzeo treće mesto na ATP listi nakon osvajanja Australijan opena i titule u Roterdamu, postao je senzacija u svetu tenisa. Italijanski mediji su preplavljeni njegovim uspesima, a fudbal je gotovo potisnut u drugi plan, s obzirom na izuzetne sportske dostignuća mladog tenisera.

ATP SE JOŠ JEDNOM STRAŠNO OBRUKAO Pa, dokle više? Ovo su uradili i Novaku Đokoviću

Sinerova forma nije prošla neprimećeno, ali je dovela do nepravednih pritisaka na protivnike. To je postalo očigledno tokom konferencije za medije kada je De Minor bio izložen kontinuiranim pohvalama i pritiscima da govori o svojim iskustvima s Sinerom, koji ga je, uzgred rečeno, pobedio u svih šest njihovih mečeva, ostavljajući ga sa set-količnikom 13:1.

Australijanac nije mogao da sakrije svoje frustracije, ističući da nije srećan zbog pritiska da neprestano govori o svom protivniku i to "stoti put". Njegova očigledna frustracija dovela je do žestoke reakcije, ukazujući na to da i sportisti, čak i kada dožive poraz, zaslužuju poštovanje i fer tretman u medijima.

"Vidite... Uvek me pitate za Janika Sinera i nemam ništa sem lepih reči o njemu i uvek isto pričam. Mislim da je dobar dečko, skroman, ima sve prave vrednosti, igra sjajan tenis, ali neću više da odgovaram pitanja o Janiku Sineru. Ponosno nosi vašu zastavu, neverovatno je ljudsko biće i to je to", rekao je vrlo smirenim tonom De Minor,

Uz to, De Minor je na Instagramu uputio šalu Sineru, napisavši mu "sad te više ne volim", prateći fotografije sa osvojenog turnira u Roterdamu, stavljajući time tačku na tenisko rivalstvo između dva igrača.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading