NOVAKU JE BIO BITAN, A SADA IMA NOVI POSAO Iznenadiće vas šta sada radi čuveni Italijan

13:26 | 20-02-2024

Tenis 0

Ovo je malo ko očekivao...

novak
EPA-EFE/JAMES ROSS AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Bivši menadžer Novaka Đokovića, Edoardo Artaldi, koji je raskinuo saradnju sa srpskim teniserom prošle godine nakon US Opena, sada je prema informacijama italijanskih medija, preuzeo ulogu menadžera Lorenca Musetija, talentovanog 21-godišnjeg Italijana. Ova vest stiže s turnira u Dohi gde Museti trenutno učestvuje.

Nakon završetka US Opena, internacionalni mediji su preneli vest da su Edoardo Artaldi i Elena Kapelaro napustili tim Novaka Đokovića, okončavši dugogodišnju saradnju. Iako su odlazak iz Đokovićevog tima obavili bez skandala i teških reči, italijanski stručnjaci koji su dugi niz godina bili ključni članovi Đokovićevog stručnog štaba, odlučili su da krenu različitim putem.

Đoković se tada zahvalio njima na Instagramu u postu gde nije bilo ni trunke neprijatnosti ili neslaganja.

ATP SE JOŠ JEDNOM STRAŠNO OBRUKAO Pa, dokle više? Ovo su uradili i Novaku Đokoviću

novak EPA-EFE/FRANCIS MALASIG
 

Nakon tog trenutka, Artaldi i Kapelaro nisu davali izjave, a mediji su se suzdržavali od pominjanja njihovih imena u vezi sa svetom tenisa.

Međutim, najnovije informacije koje stižu s turnira u Dohi otkrivaju da je Artaldi preuzeo ulogu menadžera Lorenca Musetija.

Artaldi je postao član agencije IMG nakon raskida sa Đokovićem, a sada je angažovan da vodi poslovne aspekte Musetijeve karijere. Fokusiraće se više na poslovne strategije i planove, dok će odnose s medijima preuzeti drugi članovi tima.

Za sada ostaje nepoznato da li je Elena Kapelaro takođe deo Musetijevog tima. Lorenco Museti, trenutno 26. teniser sveta, ima novi menadžerski tim u sastavu, dok se o karijeri Novaka Đokovića sada brinu Mark Maden i Karlos Gomes.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading