BIĆE DA MU SE MALO MUTI OD SILNIH PORAZA Alkaraz pecnuo Đokovića, zbog ovih reči mu se smeje ceo svet

15:46 | 20-02-2024

Tenis 0

Španac je u velikoj krizi

Đoković i Siner
AP Photo/Andy Wong

Španski teniser Karlos Alkaraz ove nedelje učestvuje na turniru u Rio de Žaneiru na kom je prošle godine igrao finale u kojem je poražen od Kamerona Norija.

Alkaraz je daleko od forme u kojoj je bio dobar deo prošle godine, pa je u sedmici za nama doživeo neočekivan poraz od Nikolasa Đarija u polufinalu Buenos Ajresa. Sada će u Brazilu pokušati da popravi utisak, a prvi rival mu je Tijago Monteiro.

Početak sezone obeležio je Janik Siner koji je na Australijan openu osvojio prvi grend slem trofej. Iako ATP lista pokazuje da je Novak Đoković najbolji teniser sveta, Alkaraz smatra da je Siner bolji.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Mislim da je sjajno za tenis što ima dosta igrača koji mogu da osvoje Grend slemove i velike turnire. Još bolje ako je to Janik. Zadovoljan sam kako igra, mislim da je zasluženo tu gde jeste. Vredan je radnik, ne čudi me što pobeđuje. Izbeći ću poređenja sa njim, ali ću pokušati da to vidim na pozitivan način da moram da radim 100 odsto svaki dan ako želim da dostignem njegov nivo, jer mislim da je trenutno najbolji - rekao je Alkaraz.

Siner jeste pobedio Novaka u Melburnu, ali su mnogi preuranili sa ocenama da je bolji od Đokovića. Srbin će već na Indijan Velsu imati prilku da ih demantuje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading