NOVAKOVA REDOVNA MUŠTERIJA NAPRAVILA SKANDAL, PA MORALA DA SE IZVINJAVA Poznati teniser jednim lajkom uvredio celu gej populaciju (FOTO)

06:00 | 21-02-2024

Tenis 0

Tejlor Fric izazvao haos

Fric i Novak
EPA-EFE/LUKAS COCH

Američki teniser Tejlor Fric je putem društvenih mreža označio da mu se dopada objava Šona Striklenda, MMA borca koji je rekao da mu nije jasno kako je „gej populacija dobila čitav prajd mesec“.

Striklend je u objavi ismevao to podsećajući i na borbu Džordža Vašingtona i „očeva osnivača“ Sjedinjenih Država za slobodu od Velike Britanije, dok mu je stigao odgovor da bi oni „pritisnuli dugme za reset“ kad bi neko od njih oživeo.

Kontroverzna izjava Striklenda privukla je mnogo pažnje, a i Fric je uvučen u skandal kada je to „lajkovao“.

Zbog toga je kasnije morao da se izvinjava i da kaže kako je to uradio slučajno.

- Sr**e, upravo su mi poslali ovo i imao sam srčani udar. Definitivno nisam ovo namerno uradio, gledao sam Striklendov profil pre nekoliko dana zbog svih vesti o njemu dok je bio u Las Vegasu. Mora da sam slučajno lajkovao dok sam vršljao po odgovorima, ali vau, želim samo da svima bude jasno da ne zagovaram niti jednu od ovih stvari. Ako pogledate moja sviđanja videćete da su to sve stvari u vezi sa igricama i tenisom. Nikada ovo ne bih uradio namerno - poručio je Fric, teniser koji se Novakom Đokovićem sastao devet puta i nikada nije uspeo da ga pobedi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading