NOVAKOVA PORUKA UBADA U SRCE, KAKO ĆE REAGOVATI IVANIŠEVIĆ? Hrvati bruje o Đokoviću, dirnuo ih rečima o njihovoj legendi (FOTO)

17:31 | 21-02-2024

Tenis 0

Srbin je ponovo oduševio komšije

Novak Đoković na Vimbldonu
AP Photo/Alastair Grant

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković na društvenim mrežama poželeo je srećan odlazak u penziju Ivi Karloviću, koji je danas zvanično završio karijeru.

Ovaj gest nije prošao nezapaženo, jer je čak i na naslovnim stranama pojedinih hrvatskih medija osvanula Đokovićeva poruka, dok je Slobodna Dalmacija naslovila priču rečima: "Karlović objavio kraj, nižu se komentari, a ovaj velikog Novaka Đokovića baš ubada u srce, kako će reagovati Ivanišević?"

- Dr. Ivo! Hvala ti na najoriginalnijem savetu koji sam ikada dobio za servis (Novak je to "začinio" grafičkim prikazima smejanja, bicepsa i aplauza,) Svaka čast na karijeri. Možeš da budeš veoma ponosan sa postignutim! - napisao je Novak na Instagramu.

Novak Printscreen/Instagram
 

 

Karlović je tokom svoje karijere osvojio osam titula, a najbolji plasman na ATP listi mu je bio 14. mesto. Ono što ga je izdvajalo od ostalih tenisera bio je njegov superiorni servis, koji je često bio neodbranjiv za rivale. Visok 211 centimetara, Karlović je slao prave "gromove" ka svojim protivnicima, a upravo je taj neuhvatljivi servis bio ključan faktor u njegovom uspehu na teniskim terenima.

Zanimljivo da je jedan od retkih koji ima pozitivan skor sa Novakom, pošto ga je pobedio u dva od tri međusobna duela.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading