ĐOKOVIĆ U VELIKOM PROBLEMU Nadal ne bira sredstva da Novaka SVRGNE S TRONA, evo šta je sada isplanirao

19:36 | 26-02-2024

Tenis 0

Španac ima plan.

Đoković, Federer i Nadal
EPA-EFE/ANDY RAIN

Prvi turnir posle duge pauze Rafael Nadal će da odigra u Indijan Velsu. Mnoge zanima u kakvoj je formi trenutno i koliko će daleko da dogura. Kako god, sigurno je da ima najveće ambicije, u skladu sa reputacijom.

LUKSUZ I BOGATSTVO Pogledajte Novakov stan koji je prodao za MILIONE i napravio zaradu kada je bilo najteže (VIDEO)

Selektor španske reprezentacije, David Ferer, za prestižnu "Marku" je dao izjavu koja je glasno odjeknula teniskim svetom, a rekao je da popularni Rafa planira da igra i tokom 2025. godine, iako je najavljeno bilo da bi 2024. mogla da mu bude poslednja kada je bavljenje "belim sportom" u pitanju:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ako ne bude imao fizičkih povreda, ubeđen sam da će biti u stanju da se takmiči. Već se pokazalo u prvoj nedelji ove godine u Brizbejnu da je na visokom nivou, a jedva da se takmičio pre toga. Ako nema povreda, biće u takmičarskom ritmu i mislim da će nastaviti još jednu godinu - kaže Ferer.

Istakao je i da će Novaku Đokoviću prioritet biti osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama:

- Ono što mogu da kažem je da bismo trebali da sačekamo, da vidimo kako će Rafa igrati u Indijan velsu i potom na šljaci, što će mu biti veoma važno. Njegov prioritet pre Dejvis kupa su svakako Olimpijske igre. Da ima dobru sezonu na šljaci, da se oseća da je spreman da se takmiči u Parizu - dodao je Ferer.

Postoji i opcija da Rafael Nadal na Dejvis kupu igra dubl sa Karlosom Alkarazom:

- Opcija da Nadal igra u dublu sa Alkarasom je nešto što bi svi ljubitelji tenisa, ali i ja voleli, to bi bilo baš uzbudljivo za sve - zaključio je selektor Španije.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading