"NOVAKU NEKA SE SUDI PO TOME" Čuveni teniski novinar se oglasio oko Đokovića i poručio samo jedno

10:36 | 29-02-2024

Tenis 0

Neverovatno...

novak
EPA/SAM MOOY AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Džon Verthajm, poznati teniski novinar, nedavno je gostovao u jednom podkastu gde je izneo zanimljive komentare o najboljem svetskom teniseru, Novaku Đokoviću.

Verthajm je, tokom razgovora, uporedio Đokovića sa ikonom fudbala, Aronom Rodžersom, ističući određenu kontroverzu iz njihovih karijera.

- Za slučajnog obožavatelja, oni ga znaju kao... "Ko je Aron Rodžers tenisa?", i želite da kažete, pre svega, Aron Rodžers je **rupa, ovaj tip Novak nije. Ali takođe, ovde postoji složenost.

On je predložio da se Đokovića vrednuje na osnovu njegovih sportskih dostignuća, umesto da se fokusira na njegovu odluku da ostane nevakcinisan tokom pandemije korona virusa.

Novak Đoković EPA/LARRY W. SMITH
 

ISTINA O JELENI ĐOKOVIĆ Drugarica je sve otkrila: Radila u kladionici za 250 evra, a danas...

- On je komplikovan momak, izuzetno je bistar... Samo pomislim, vratite se korak unazad, da li je sve uradio savršeno? Nije. U isto vreme, ovo je jedna od velikih sportskih ličnosti naše generacije i krajnje je vreme da ga ljudi poznaju po tome, a ne po njegovim odlukama tokom kovida.

Novinar ističe da Đoković uživa podršku navijača koji cene nekonvencionalne pristupe, kao što je vođenje intervjua bez stručne pomoći.

- Ako volite to što on radi drugačije, ako volite to što ima 36 godina i što vas poziva u Srbiju na dva sata bez pomoćnika na otvoren razgovor, morate da cenite da ima i drugih stvari koje je on će to učiniti van scenarija.

Ovo je posebno došlo do izražaja u intervjuu koji je Verthajm uradio sa Đokovićem u decembru 2023. godine. Iako je Verthajm bio raniji kritičar Đokovića, čini se da je promenio svoje mišljenje tokom vremena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading