FOTKA KOJA JE "ZAPALILA" MREŽE Muž Serene Vilijams i Đoković se sreli na važnom događaju, pa "opalili" selfi o kom se priča (FOTO)

11:40 | 02-03-2024

Tenis 0

Najbolji svetski teniser Novak Đoković i suprug Serene Vilijams Aleksis Ohanijan se družili na jednom događaju

novak
EPA-EFE/JUSTIN LANE

Nedavno su suprug Serene Vilijams Aleksis Ohanian i Novak Đoković primećeni zajedno na jednom događaju.

Prethodno je Đoković govorio o susretu sa bivšom prvom VTA zvezdom na svetu i njenim suprugom tokom Vimbldona 2021. Ova srpska teniska legenda je želela da od Ohanijana dobije ideje o PTPA, pošto je veliki preduzetnik.

Sada kada su Aleksis Ohanijan i Novak Đoković zajedno boravili na jednom događaju, fanovi su radoznali da znaju šta se dešava. Pa, osmeh na njihovim licima govori da su se ove dve pozante ličnosti sjajno provele. 

Novak Đoković pridružio se suprugu Serene Vilijams Aleksisu Ohanijanu na ekskluzivnoj konferenciji za rizični kapital. 

Nedavno je suprug Serene Vilijams i suosnivač "Reddita" Aleksis Ohanijan podelio sliku na kojoj pravi "selfi" sa Novakom Đokovićem.

GDE GOD SE POJAVI, IZAZOVE POMETNJU Đoković napravio ludnicu u tržnom centru, pa jednim potezom oduševio sve (VIDEO)

Budući da je entuzijasta društvenih medija, Ohanijan je tvitovao ovu fotografiju na svom zvaničnom Tviter nalogu i napisao: 

- Moramo da kuvamo!

Sa ove fotografije fanovi su shvatili da je srpska teniska legenda prisustvovala seminaru "Tech and Venture Capital" sa ovim poznatim preduzetnikom. Međutim, na fotografiji se činilo da se duo zabavljao tokom tako ozbiljnih diskusija. 

 


Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.
 

 

Komentari(0)

Loading