DA LI JE REALNO? Novaka napali zašto što je Nadal oćelavio?!

13:21 | 04-03-2024

Tenis 0

Neverovatno...

Đoković, Federer i Nadal
EPA-EFE/ANDY RAIN

U Las Vegasu se odigrao teniski meč između legendarnog španskog tenisera Rafaela Nadala i mladog sunarodnika Karlosa Alkarasa. Iako je Alkaras na kraju trijumfovao rezultatom 3:6, 6:4, 14:12 u egzibicionom "Netfliks slem" meču, priča o ovom susretu nije se zadržala samo na terenu.

Na društvenim mrežama, navijači su mahom izrazili oduševljenje onim što su pokazali španski teniseri, ali se istovremeno razvila i diskusija koja nije bila isključivo posvećena tenisu.

Mnogi su primetili da Nadal sve više gubi kosu, posebno je to primetno tokom mečeva.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NOVAK SVE PRATI SA STRANE Sprečene ogromne promene na ATP listi, sve je zaustavljeno u poslednji čas

Ova promena vizuelno se istakla i nakon što je Novak Đoković podelio fotografiju sa puta ka Sjedinjenim Američkim Državama na društvenim mrežama.

Reakcije su bile raznolike, s obzirom na to da su neki navijači izrazili oduševljenje, dok su drugi primetili promene u frizuri Nadala. Jedan od komentara sugerisao je da je Đoković mogao prijateljski ukazati Nadalu da "namesti kosu".

Ovo nije prvi put da je Nadal u centru pažnje zbog promena na glavi. Tokom 2016. godine, španski teniser je prošao transplantaciju kose, a tada su već kružile spekulacije o uspešnosti ovog zahvata.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading