ŠOKANTNO Novak privukao pažnju EKSTRAVAGANTNIM naočarima, NEĆETE VEROVATI koliko koštaju

15:31 | 04-03-2024

Tenis 0

Ovo niko nije mogao ni da pomisli.

nole
AP Photo/Mark J. Terrill

Svet je obišla fotografija od pre nekoliko dana na kojoj su se našli Novak Đoković, Nikola Jokić, Marko Jarić i Vlade Divac. Ono što su mnogi primetili je bio imidž popularnog Noleta, tačnije naočari koje je nosio. 

Utisak je da je želeo da se uklopi u takozvani holivudski stajling i nema sumnje da je uspeo u tome. Ipak, mnogi su se zapitali koje su to naočari i koliko koštaju.

DA LI JE REALNO? Novaka napali zašto što je Nadal oćelavio?!

Reč je švedskom brendu, koji svoje predstavničtvo ima u Stokholmu. Glavni materijal u okvirima koje koriste jeste premijum acetat na biljnoj bazi, a okviri su napravljeni od recikliranog acetata. Svaki okvir je ručno izrađen, a detlaji na pojedinim okvirima se često izrađuju i po više meseci - prenosi "Telegraf".

Model koji je Novak Đoković poneo u Los Anđelesu je "Monokel Forest Crystal Brown gradient lens". "The Forest" je model okruglog stila izrađen od tankog bio-acetata sa japanskim šarkama, nerđajućim čeličnim nitima i mostom za nos u obliku ključa, što pružakvalitetan estetski izgled i osećaj.

Naravno, ono što je takođe bitno jeste i cena. Za razliku od brojnih brendova, čija cena dostiže i po nekoliko stotina evra, ovaj komad se može nabaviti za oko 170 evra.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading