NAMAZANI ITALIJAN Pobedio Đokovića, pa se žalio da je zbog Srbina izgubio

10:14 | 14-03-2024

Tenis 1

Luka Nardi je završio učešće u Indijan Velsu, a sve je svalio na Novaka Đokovića

luka nardi
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

- Neću poreći da mi je nedostajalo malo energije. Noć posle meča sa Đokovićem nisam ni okom trenuo, nisam mogao da spavam. Recimo da sam bio malo umorniji u odnosu na meč protiv Đokovića. Nije opravdanje, on je jak igrač, ali mi je sigurno nedostajalo malo te energije, što su na određenom nivou stvari koje se jako primećuju. Moram samo da čestitam Polu - objasnio je Nardi.

SENZACIJA PROTIV SRBINA, PA KRAH Ispao "dželat" Novaka Đokovića, nije imao šanse

Zadovoljan napušta Indijan Vels mlađani Italijan.


- To je definitivno iskustvo koje ću pamtiti zauvek. Mislim da je najbolji trenutak u mom životu onaj as na meč lopti protiv Đokovića. I takođe, čuti kako stadion viče moje ime. Ako moram da budem iskren, više volim centralni teren kao stadion, možda zato što sam pobedio, ne znam.

Od ponedeljka će Nardi biti među najboljih 100 na svetu.

- Srećan sam što sam ostvario taj cilj. Nadam se da će se moj raspored malo promeniti, tako da mogu da igram manje Čelendžera, a više ATP turnira. Majami je takođe sledeće nedelje, tako da još mogu da napredujem. Kao što sam rekao, trudim se da ne vršim preveliki pritisak na sebe i idem utakmicu po utakmicu, šta dođe. Trudiću se da budem i među najboljih 50.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(1)

Loading
psiholog

14.03.2024 10:29

Smešni klinci.Đoković im kriv ,izgleda, što postoji.Paćenici