AMERIKANAC OTKRIO SVE DETALJE IZ SVLAČIONICE Legendarni teniser progovorio o "velikoj trojci", pa iznenadio sve rečima o tome kakav je zapravo Novak

16:05 | 14-03-2024

Tenis 0

Amerikanac pun hvale za “veliku trojku”

nole
EPA-EFE/RAY ACEVEDO

Bivši svetski broj jedan, Endi Rodik, veruje da teniski velikan Novak Đoković ne dobija dovoljno priznanja za to koliko je prijateljski nastrojen prema ljudima u i oko svlačionice. 

Šampion Ju Es Opena 2003. godine takođe je pohvalio velike rivale Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera, zbog njihovog vanterenskog ponašanja, pošto je otkrio da ima dosta momaka na turu koji u tom smislu nisu ni blizu tako dobri.  

Bivši svetski broj 12, Dominik Hrbati, je jedan od igrača koji je opovrgao bilo kakve sugestije da Novak Đoković nije popularan među svojim kolegama u svlačionici.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NOLE DONEO ŠOKANTNU ODLUKU Đoković presekao: Ne igra masters u Majamiju

Novak Đoković EPA-EFE/RAY ACEVEDO
 

- Veoma prijateljski nastrojen i zabavan. Imam najbolje iskustvo s Novakom. U njegovom prisustvu, osećam se dobro. Usput, od velike trojke, on je daleko najpopularniji među drugim igračima - rekao je Hrbati za Pravdu 2022. godine. -Zato što je uvek najviše uradio za druge. Kada neko treba da stane u zaštitu, uvek je na prvoj liniji. Ostali to vide. Kada su igrači morali da izaberu nekoga da ih predstavlja, dobio je najviše glasova.

Nekadašnja prva igračica u parovima, Sanja Mirza, izjavila je isto u intervjuu prošle godine: 

- Ne znam da li je Đoković neshvaćen na turu; zapravo je prilično omiljen među igračima. Svi imaju puno poštovanja prema njemu, kao što bi trebalo. 

Govoreći na svom podkastu, Rodik je izrazio svoje negodovanje načinom na koji se mnogi igrači ponašaju iza scene, ali je objasnio da Nadal, Federer i Đoković ne spadaju u tu kategoriju. 

Rodik EPA/JOHN G. MABANGLO EPA/LARRY W. SMITH
 

- Ima dosta momaka na turneji koji nisu ni blizu dobri kao ovi momci. Oni će zameniti trake za hvatanje, staviti novu traku, pa onda ostaviti đubre na podu i jednostavno otići. To me apsolutno izluđuje. Posle masaže samo se dignu i odu bez da kažu hvala – rekao je Rodik.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading