SADA JE SVE JASNIJE Evo šta znači Alkarazovo "N" na kameri i da li ima veze sa Đokovićem

08:49 | 16-03-2024

Tenis 0

Malo ko je očekivao da se radi o ovome.

Novak Đoković
EPA

Mladi španski teniser Karlos Alkaraz objavio je da je započeto snimanje filma o njegovom životu, otkrivajući da nedavno ispisivanje slova "N" na kameri nije imalo veze sa Novakom Đokovićem, već s Netfliksom.

Dokumentarac pod nazivom "Alkaraz" počeo je da se snima u Las Vegasu, gde je Karlos odigrao egzibiciju protiv Rafaela Nadala.

Očekuje se da će mnogi ljubitelji tenisa biti zainteresovani za ovaj film, jer će kamera pratiti život drugog igrača sveta i najmlađeg tenisera koji je ikada bio na vrhu ATP liste. Sada je rešena misterija i jasno je na šta su se odnosile nedavne poruke Alkaraza iz Indijan Velsa.

ĐOKOVIĆEVA KUMA JE PRAVA BOMBA Nedavno se udala za bivšeg fudbalera, a Novakovog velikog prijatelja (FOTO)

- Veoma sam srećan zbog saradnje sa Morena filmom i Netfliksom. Ljudi će moći da vide sve što ne mogu na terenu. Mislim da će ovo biti nešto sasvim drugačije. Nadam se da će uživati u  koliko i ja - saopštio je Alkaras.Alkaraz je bio tajanstven tokom turnira u Kaliforniji, kada je na kameri ostavljao poruke koje su mnogi teško razumeli.

Pored poruke "N, vidimo se uskoro", Alkaraz je u jednom trenutku napisao "Tudum", što se ispostavilo kao referenca na džingl produkcijske kuće koja snima dokumentarac o njemu.

Danas se španski teniser suočava sa polufinalom Indijan Velsa protiv Italijana Janika Sinera, s mečem zakazanim za 21:30.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading