MISLI DA NOVAK NE MOŽE VIŠE Legendarni teniser UDARIO NA ĐOKOVIĆA, ovo bi moglo da mu se OBIJE O GLAVU

13:05 | 17-03-2024

Tenis 0

I ranije su sumnjali u srpskog tenisera.

Novak
AP Photo/Mark J. Terrill

Čitave sezone se Novak Đoković muči i ne igra u skladu sa očekivanjima. Istina, u padu je forme, ali to kod njega ništa ne mora da znači, s obzirom na to da je na desetine puta uspevao da se vrati jači nego ikad i da "zaređa" nekoliko titula.

GOLDEN STEJT SE OGLASIO ZBOG NOVAKA Ovo je pokazatelj da je Đoković NAJVEĆI... Samo jedna reč je bila dovoljna (FOTO)

Ipak, legendarni teniser, Džimi Konors, misli da su popularnog Noleta stigle godine i da više ne može da se takmiči sa mlađim igračima:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Godine su nešto što se ne može pobediti bez obzira koliko se borite ili koliko se trudite da imate pravi režim ishrane i treninga, brojke se tu računaju - rekao je Konors za svoj podkast i dodao:

- Kada igrate sa momcima koji su i po 15 godina mlađi od vas, iskustvo je velika stvar. Jedina stvar koja ima veze sa iskustvom je kada ga steknete, već ste prestari da uradite bilo šta sa tim. Dođete do tačke kada su ti dečaci jednostavno jači i kada su spremni da ostanu tu na vrhu. Đoković je isto tako bio mlad kada je počinjao uspon, igrajući sa igračima koje je morao da pobedi da bi stekao reputaciju. Jasno je da je sada teško - zaključio je Amerikanac.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading