IGRAĆE I PORED TRAGEDIJE Poznati novinar brani Sabalenku: I Novak je isto uradio posle smrti u porodici

07:18 | 20-03-2024

Tenis 0

Arina Sabalenka je odlučila da posle smrti dečka nastavi da igra turnir u Majamiju

Novak Đoković
EPA

Uglavnom su bili negativni komentari koji su je osuđivali zbog te odluke, pa se oglasio poznati teniski novinar Bastijen Fašan.

- Svako ima pravo da se na svoj načni bori sa tugom i bolom. Za neke, kao što je Arina, to je tako što će da radi ono što najviše voli. U Monte Karlu 2012. godine je Novak Đoković saznao za smrt svog voljenog dede Vlada tokom jutra pre meča. Igrao je i pobedu je posvetio njemu - podsetio je Fašan.

SKROZ U CRNINI Sabalenka PRVI PUT u javnosti od smrti dečka, neki je osuđuju, a neki brane (VIDEO)

U toku noći pojavila se vest o iznenadnoj smrti Koltsova. Prva informacija bila da je preminuo zbog tromboembolije pluća, odnosno "krvnog ugruška koji se odvojio i putovao kroz krvotok". Međutim, posle toga stigle su šokantne informacije koje tvrde da je izvršio samoubistvo i da je skočio sa balkona hotelske sobe u Majamiju...

Novak je za smrt svog dede Vladimira saznao tokom jutarnjeg treninga uoči meča protiv Aleksandera Dolgopolova (Ukrajina). Spekulisalo se da će se povući sa turnira u Monte Krlu, ali to nije učinio. Posle pobede je podigoa ruke u vis i počeo da plače.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading