TRESE SVE SVET TENISA Zbog jedne odluke kuva na sve strane: Ko je doping varalica?

10:01 | 20-03-2024

Tenis 0

Ozbiljno se zakuvalo...

Reket
EPA-EFE/SCOTT BARBOUR

Jedva je čekala Simona Halep da se vrati na teren posle suspenzije koja je trajala 568 dana. Rumunka je dobila vajld kartu za turnir u Majamiju, ali njeno pojavljivanje na Floridi nije naišlo na odobravanje kod svih ostalih koleginica.


Karolina Voznijacki je posle pobede u prvom kolu bila na konferenciji za štampu i na pitanje o povratku Simone Halep na Tur nije dala pozitivan odgovor.

- Uvek sam bila iskrena kada je u pitanju doping, uvek sam želela da sport bude čist. Ovo nije upereno na Simonu, ali ako neko namerno vara, ako je bio pozitivan na doping, ja mislim da ne bi trebalo da dobije vajld kartu posle isticanja kazne. Čak i ako je bila greška, morate da počnete sa dna - bila je jasna Voznijacki.

Halep je izgubila od Paule Badose u 1. rundi sa 1:6, 6:4, 6:3 i posle tog duela je došla pred novinare koji su je zamolili da prokomentariše reči Voznijacki.

- Bolje je da Karolina prvo pročita presudu pa onda komentariše. Ja se nisam dopingovala, nikada nisam bila prevarant. Ona je jedina osoba koja se negativno izrazila o mom povratku. Njene reči su nebitne za mene, jer su stotine ljudi pokazale ljubav prema meni - istakla je bivša dvostruka grend slem šampionka.

Jasno je da su u svetu tenisa strasti baš prokuljučale...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading