NOVE VESTI O STRAŠNOM SAMOUBISTVU Oglasio se agent Sabalenkinog dečka, njegove reči su baš jezive

08:03 | 21-03-2024

Tenis 0

Nove informacije o smrti dička Arine Sabalenke...

Arina Sabalenka
Printscreen

Nekadašnji hokejaš Konstantin Kolstov pronađen je mrtav u Majamiju, a prema i dalje nezvaničnim rezultatima istrage u pitanju je samoubistvo.

Javio se i njegov nekadašnji agent Andrej Belmah. Govoreći za ruski "Sport Ekspres", Belmah je nazvao Kolstova "bistrim, dobrim, skromnim i poštenim momkom", dodajući da je sve to bilo "previše za jednog hokejaša". Prema njegovim rečima, odluke o samoubistvu se ne donose naprečac, nego su u pitanju dugogodišnji problemi.

- Ne poznajem njegov unutrašnji svet, ali ono što se dogodilo nije se uklapalo u moje ideje o njemu. Koliko se sećam, nije imao nikakvu depresiju ili čudno ponašanje. Poznajem ljudsku psihologiju dosta dobro, a sada je proučavam i profesionalno. Stvari poput samoubistva su uvek rezultat kumulativnog procesa sa nerešenim unutrašnjim konfliktom. Takve odluke se ne donose tek tako, ma u kom stanju se čovek nalazi. I, koliko ja znam, nije bio sklon bilo kakvim 'proširivačima svesti'. Isto važi i za drogu. Ali, vi ne možete učiniti ništa sa sobom od čaše alkohola bez osnovnih razloga - rekao je Belmah.

SVI TUGUJU NA SVOJ NAČIN Neko joj se divi, neko osuđuje: Ne pucajte u Sabalenku

Nastavio je u istom ritmu.

- Dobra volja i lepo ponašanje nisu sinonim za to da čovek nešto krije u sebi. I upravo ga tako poznajem. Nije cepao košulju na grudima, dobro je razumeo šta, kome i kada da kaže. Što se tiče odnosa sa Arinom Sabalenkom, mogu samo da kažem da je nisam poznavao kao osobu, tako da ne mogu ništa da komentarišem - dodao je Belmah.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading