AU, KAKVE REČI Rodik udario na Đokovića: Novače, to je bilo OČAJNIČKI

11:24 | 22-03-2024

Tenis 0

Zbog jednog poteza protiv Luke Nardija, Novak Đoković se našao na stubu srama

Novak
EPA-EFE/LARRY W. SMITH

U jednom poenu delovalo je da je Nardi stao sa igrom posle servisa Đokovića, što je zbunilo srpskog tenisera koji je prekinuo poen i ušao u raspravu sa sudijom. 

Edniju Rodiku je taj momenat privukao pažnju. Legendarni teniser smatra da je naš as pogrešio.

- Bio je to očajnički potez. Ne vidim što bi Novak bio tako očajan protiv 123. na svetu. Pod jedan, momak nije prestao sa igrom. Pogledajte, nije stao. Imate 27 klipova Đokovića gde, i to baš mrzim, okreće časovnik 13 godina unazad i očekuje od nas da se setimo jednog poena, i kao da nema nikakvog znaka kako Novak staje, ali ustvari staje i više nego što je Nardi u tom trenutku. Nardi nije stao sa igrom. Čak iako tvoj protivnik stane, ne mora da znači da moraš i ti. sasvim suprotno! Ako oni stanu, ti nastaviš, osvojiš poen - rekao je Rodik.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

REČI KOJE ĆE ZABRINUTI MNOGE Rus otkrio istinu: Đoković je povređen

Nastavio je u istom ritmu.

- To je kao da si izabrao - pod jedan, da pogrešiš oko toga šta neko drugi radi. Onda doneseš pogrešnu odluku u vezi nastavka poena, onda se žališ sudiji i to posle pomeneš mlađem igraču, koji je imao najveći momenat u svojoj karijeri prilikom tog rukovanja, to je po mom mišljenju neiznuđena greška - poručio je Amerikanac.

I poznati novinar Džon Verthajm je dao svoj sud po ovom pitanju.

- Igrate protiv laki luzera van sto na listi, koji je bliži godištu vaše dece nego što je vama. Morate da uradite nešto da prodrmate stvari. Mislim da je ovo bio Novakov pokušaj da promeni nešto u igri i uđe dečku u glavu - poručio je Verthajm.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading