TAJM-AUT Teniski kralj s razlogom ne igra pred sezonu na šljaci: Novak povređen!?

06:00 | 23-03-2024

Tenis 0

Đoković bi, navode iz Moskve, išao na meč Rusija - Srbija da nije na terapijama

Novak Đoković
Profimedia

 

Prođe u Moskvi prijateljski - baš ne i po rezultatu (4:0) - susret „bašućki“ i „orlova“, a iz Moskve dođe jedan pomalo zabrinjavajući aber: Novak Đoković je povređen.

Novak Đoković Profimedia
 

Šamilj Tarpiščev, predsednik Ruske teniske federacije, dotakao se ponovo nedolaska prvog reketa sveta na fudbalsku utakmicu i još jednom istakao da bi Novak sigurno bio na „Lav Jašin areni“ da ga nisu sprečile obaveze. I ne samo to...

Šamilj Tarpiščev EPA/Maxim Shipenkov
 

- Zaista smo želeli da vidimo Đokovića, međutim, nije moglo zbog kalendara. A sad još ima povredu, pa je na lečenju - rekao je Tarpiščev, i time nagovestio da je Novakovo otkazivanje mastersa u Majamiju vezano za ozledu, iako srpski as to nije javno rekao.

Riki poslao žvake Noletu

Klinac Riki, kome je Novak jesenas ispunio želju tokom US Opena selfijem s njim i potpisivanjem transparenta, poslao je poklon najboljem teniseru sveta - žvake.
Šestogodišnji dečak je na kutiji ispisao „Volim Đokovića, Riki“ i pitao majku da li može da mu pošalje poklon.
- On je moj omiljeni teniser. Poslaću mu ovo - rekao je Riki u Majamiju dečaku pored sebe.
Riki trenira tenis i, naravno, idol mu je Novak.

Čelnik RTF je dodao:

- Sve doskoro nije bilo jasno da li će doći ili ne. Čak sam pre nekoliko dana razgovarao s njegovim stricem. Da nije u pitanju kalendar, došao bi. Novak je naš prijatelj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Đoković je, sudeći prema fotkama, još u Majamiju. Tenisu bi trebalo da se vrati na prvom mastersu na šljaci, u Monte Karlu od 7. aprila...

Tagovi:

Komentari(0)

Loading