NOVAKOV "ZID PLAČA" Emotivna objava Noleta koja kida dušu: Bombardovanje uništilo Đokovićevo prvo mesto za trening

10:00 | 24-03-2024

Tenis 0

Današnji dan ostaće urezan svim Srbima, ali ne po dobrom - dan kada je NATO započeo agresiju na tadašnju Saveznu Republiku Jugoslavije 1999. godine

nole

Tog 24. marta tačno u 19 časova i 55 minuta, počela je NATO agresija na Saveznu Republiku Jugoslavije koja je trajala tačno 78 dana. 

Danas se obeležava tačno 25 godina od tog zločina. 

Mnogi su tada izgubili živote braneći zemlju, a nema sumnje da će taj dan i čitav teror koji je trajao tri meseca ostati urezan u sećanju svih Srba. 

Shodno tome, red je prisetiti se kako je najbolji teniser na svetu, Novak Đoković pre par godina posetio Kopaonik i teren na kom je prvi put trenirao, a na toj objavi se vidi i zid pomoću kog je Novak trenirao zajedno sa tadašnjim prvim trenerom Jelenom Genčić. 

U ZAGRLJAJU SUPRUGE JELENE Đoković puni baterije za nastavak sezone, idiličan odmor pored okeana očarao sve

Ono što je specifično u vezi sa slikom, jeste da je to slika zida pomoću kojeg je trenirao, a koji je dobrim delom uništen u NATO bombardovanju.

- Ovo je ostalo od zida pomoću kojeg sam trenirao sa mojim prvim trenerom Jelenom Genčić. Šteta što su bombe uništile veći deo zida ali sam i dalje zahvalan i srećan zbog većine iskustava i lekcija koje sam stekao odrastajući na ovoj planini - napisao je Novak tada. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading