"NOVAK JE MOJA INSPIRACIJA" Poznata teniserka otkrila dugo čuvanu tajnu: Oblikovala sam se po njim

09:18 | 25-03-2024

Tenis 0

Novak joj je bio inspiracija.

nole
EPA-EFE/JOEL CARRETT AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Mlada američka teniserka Koko Gof otkrila je uticaj koji su na nju imali legendarna Kris Evert i naš Novak Đoković, nakon što se plasirala u treće kolo Mastersa u Majamiju.

Gof je istakla značaj Kris Evert za njen stil igre nakon nedavnog uspeha u Majamiju.

- Biću iskrena. Nisam odrasla gledajući njene snimke, pošto je ona nekoliko generacija iza moje. Ipak, upoznala sam je malo više van terena. Veoma fina osoba, nekada se dopisujemo. Kada je reč o njenom uticaju na tenis, definitivno je njeno jedno od imena koje ljudima prvo padne na pamet. Ona je svevremena. Uvek dobijam snimke njenog načina oblačenja na terenu, mislim da je više po tome znam. Kada sam postala profesionalka, počela sam više da gledam njene stare snimke, ali to je definitivno bila drugačija igra tada - rekla je Gof.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

IZAŠLA NOVA ATP LISTA Nadala će zaboleti glava zbog ovoga, Đoković ponizio Nadala

Koko Gof EPA-EFE/Alonso Cupul
 

Takođe, nije propustila priliku da se osvrne i na inspirativni uticaj Novaka Đokovića na njen teniski put.

- Ne bih rekla da sam svoj bekhend gradila po njenom (Evert). Zapravo, moj tim i ja smo pokušali bekhend da oblikujemo po Novaku Đokoviću, odatle dolazi inspiracija - istakla je Koko Gof.

Naredni izazov za američku teniserku biće duel u četvrtfinalu protiv Karoline Garsije iz Francuske, koja je takođe bliska prijateljica našeg Novaka Đokovića.

Gof je pokazala svoj kvalitet već na početku sezone kada je stigla do polufinala Australijan opena, što predstavlja njen dosadašnji najveći uspeh u Melburnu. Prošle godine je osvojila i prvi Grend slem u karijeri, trijumfujući na US Openu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading