Poznati teniser ŠOKIRAO SVE IZJAVOM O ĐOKOVIĆU: Pred njim je dug put, još uvek nije najbolji ikada

13:37 | 26-03-2024

Tenis 0

Neočekivano.

nole
EPA-EFE/JOEL CARRETT AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Argentinski teniser Huan Martin Del Potro izneo je svoje mišljenje da Novak Đoković možda još uvek nije najbolji teniser svih vremena.

Iako je Đoković već odavno prestigao Rafaela Nadala i Rodžera Federera u osvojenim Grend slem titulama, što je glavni kriterijum za mnoge, postoje oni koji smatraju da to nije dovoljno.

Del Potro, čija je poslednja velika borba na terenu bila upravo protiv Đokovića u finalu US Opena 2018. godine, deli ovo mišljenje.

NOVAK "MAŠINA" SE VRAĆA Đoković na Košutnjaku trenira punom parom (VIDEO)

nole EPA-EFE/JOEL CARRETT AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT
 

"Svako je bio najbolji u različitim periodima. Od 2006. do 2009. godine Rodžer je bio nepobediv, ali Rafa je bio najbolji na šljaci", počeo je Del Potro i osvrnuo se na Đokovića:

"Novak i dalje ima dug put pred sobom. Osvojio je više titula od obojice, a i dalje pričamo o tome (ko je najbolji svih vremena, prim.aut.). Ako osvoji još neki Grend slem, neće biti važno koliko navijača imaju Federer i Nadal."

Del Potro je u svojoj karijeri osvojio US Open 2009. godine, kao i još 22 titule, a ukupno je zaradio preko 25 miliona dolara.

Najbolji plasman u karijeri imao je u avgustu 2018. godine, kada je bio treći teniser sveta. Pored toga, ima i dve olimpijske medalje i Dejvis kup u svojoj kolekciji.

Međutim, česte povrede ručnog zgloba, kolena i leđa sprečile su ga da ostvari još veće uspehe i bogatiju karijeru.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading