KOLIKO KOŠTA DA GLEDATE NOVAKA? Cene poput Zvezde i Partizana u Evroligi, ovo može da priušti SVAKO

14:24 | 26-03-2024

Tenis 0

Prihvatljivo.

novak
EPA-EFE/JOEL CARRETT

Organizatori prestižnog masters turnira u Monte Karlu su objavili cene ulaznica, što je izazvalo veliko interesovanje javnosti, posebno s obzirom na očekivani nastup Novaka Đokovića.

Prvi utisak je da su cene ulaznica prilično pristupačne u ovom trenutku, mada se očekuje da će se povećati kako se turnir bude približavao.

Najjeftinije ulaznice za prvi dan takmičenja, uključujući prvu, drugu i treću kategoriju, koštaju samo 38 evra, dok je cena za "prestiž" kategoriju 43 evra. Ulaznice za "superkategoriju J i K" su dostupne po ceni od 65 evra, dok su najskuplje ulaznice za "superkategoriju S" 70 evra.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

DOBRO POZNATO LICE Evo sa kim je Novak Đoković trenirao na Košutnjaku

nole EPA-EFE/RAY ACEVEDO
 

Ulaznice za "superkategorije" su dostupne samo do četvrtfinalnih mečeva, po cenama od 235 evra za S kategoriju i 220 evra za J i K kategoriju. Najjeftinije ulaznice za ovaj dan, četvrtak 11. april, koštaju 70 evra.

Za finalni meč, moguće je kupiti samo ulaznice za "prestiž" kategoriju, po ceni od 200 evra. Ulaznice za prvu kategoriju su 185 evra, za drugu 160 evra, a za treću 88 evra.

Za kombinovane ulaznice za polufinale i finale, cene se kreću od 375 evra za "prestiž", 350 evra za prvu kategoriju, 295 evra za drugu i 160 evra za treću.

Takođe, postoji opcija za unapred kupovinu kompletnih ulaznica za ceo turnir. Cene za "superkategoriju S" kreću se od 1.680 evra, za "superkategorije J i K" od 1.595 evra, dok je cena za "prestiž" 990 evra. Prva kategorija košta 910 evra, druga 750 evra, a treća 480 evra.

Turnir u Monte Karlu počinje šestog aprila, a Novak Đoković se smatra jednim od glavnih favorita za osvajanje turnira.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading