HRVATI TVRDE Paljba po Novaku - svi detalji raskida, a opisali i kako je Đoković "maltretirao" Ivaniševića

11:01 | 27-03-2024

Tenis 0

Da li je zaista ovako, pokazaće vreme.

Goran Ivanišević
ATA Images

Novak Đoković je doneo odluku da raskine saradnju sa Goranom Ivaniševićem tokom turnira u Indijan Velsu, nakon što je izgubio od Luke Nardija u prvom kolu.

Iako je ova vest stigla neočekivano, malo ko će se začuditi ovom potezu. Sa pritiskom koji stvaraju mladi igrači poput Karlosa Alkarasa i Janika Sinera, te bez trofeja nakon tri meseca sezone, Đoković se osećao pritisnutim i odlučio je da promeni taktiku.

"Ivanišević je, doznajemo, Đokovićevu odluku saznao tokom Mastersa u Indian Velsu, odakle se vratio sa saznanjem da više neće biti trener srpskog tenisera. U prevodu, "polovična" američka turneja bila je oproštajna, a rano ispadanje i neočekivani poraz od Luke Nardija nimalo nisu popravili utisak", pišu Sportske novosti.

DA LI JE VREME ZA STARU LJUBAV? Nakon otkaza Ivaniševiću Novakovi fanovi prizivaju samo jednog čoveka

Goran Ivanišević ATA Images
 

Odlučio je da nastavi bez Ivaniševića, sa kojim je sarađivao od Vimbldona 2019. godine. Promena menadžera i dolazak novog biznismena Marka Mejdena takođe su nagoveštavali da će se dogoditi promene u timu.

Burni ispadi na terenu prema Ivaniševiću, Artaldiju i drugim članovima tima, ukazivali su na Đokovićevo nezadovoljstvo. Takve scene postale su češće u protekloj godini, dok je Đoković javno izražavao nezadovoljstvo svojim timom.

"Neposredan povod za raskid bio je loš početak 2024, ali saradnja je postala klimava još letos, kad je Đoković (36), kako saznajemo, u nekoliko navrata otvoreno pokazao nepoverenje prema vlastitom timu", piše ovaj hrvatski medij.

Sve ove promene događaju se u olimpijskoj godini, kada Đoković želi da se vrati na vrh, posebno pred Olimpijske igre gde želi da osvoji zlato za svoju zemlju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading