BAŠ NEMA SREĆE Jelena Dokić KRVAVA napustila trku Formule 1, morala HITNO kod lekara: Preživeću... (VIDEO)

17:46 | 27-03-2024

Tenis 0

Čitav život joj se dešavaju nedaće.

dokic
EPA-EFE/MORGAN HANCOCK AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Nekadašnja srpska teniserka koja živi i radi u Australiji, Jelena Dokić, bila je gost tokom trke Formule 1 u gradu Melburnu proteklog vikenda. Nažalost, neće je pamtiti po dobrom.

LEPA SPOLJA, LEPA I U DUŠI Rumunka koju Srbi OBOŽAVAJU poslala poruku u vezi sa malom Dankom iz Banjskog polja

Naime, ona je sedela na mestu blizu staze kako bi na što bolji način iskusila doživljaj koji nudi najbrži "karavan" na svetu. Samim tim, bila je na "udaru" bolida, pa je tako Fernando Alonso jednom prilikom izleteo sa staze, a kako bi se što pre vratio na nju, dodao je gas i tako na publiku poslao velike količine šljunka.

Jedan kamenčić je završio u oku Jelene Dokić, zbog čega je trpela veliki bol, te je ubrzo otišla kod lekara kako bi joj povreda bila sanirana. Nešto kasnije, oglasila se preko društvene mreže Instagram, gde je uz saopštenje okačila i video snimak cele situacije:

- Oko mi je krvavo i izgrebano. Preživeću. Neverovatan i brz rad bolničara u boksu. Hvala svima koji su brinuli o meni. Sada je sve u redu, spremna sam da pratim još trka. I da, šminka je ostala na oku, nekim čudom se nije skinula. Neverovatno - napisala je Dokićeva.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading