"OSEĆAM KAO DA MI JE BRAT" Kontroverzna NBA superzvezda izjavom o Novaku ŠOKIRALA SVET, da li Đoković misli isto?

18:11 | 27-03-2024

Tenis 0

Izuzetno ga ceni.

novak
EPA-EFE/JOEL CARRETT

Novak Đoković nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Mnogi dovode u pitanje njegov način života, mnogi ga i podržavaju, pa često nastane rasprava između "sukobljenih" strana u vezi sa time.

ŠOK Novak doneo NEVEROVATNU odluku u vezi sa novim trenerom - ovo skoro NIKO nije uradio u tenisu

Stav u vezi sa popularnim Noletom je izneo i Kajri Irving, superzvezda iz redova Dalas Meveriksa u NBA ligi, koji je prethodnih godina u centru pažnje zbog kontroverznih izjava u vezi sa rasom, između ostalog tvrdeći da je Isus Hrist bio crne puti.

kajri EPA-EFE/DAVID SWANSON SHUTTERSTOCK OUT
 

Ono zbog čega je popularni Ujak Dru podržao srpskog tenisera je bila odluka da se ne vakciniše. Zapravo, otišao je toliko daleko da ga je na neki način nazvao bratom:

- Ne poznajem Đokovića tako dobro, ali znam da mi je on slao podršku, a ja njemu izdaleka. Bavili smo se sličnim situacijama u kojima je tema ili razgovor bila autonomija tela, gde imate priliku da uradite šta god smatrate da je najbolje za vas - rekao je Irving, pa dodao:

- Osećam se kao da mi je on brat na ovom svetu, moj brat u ovakvoj vrsti problema. Morate to da poštujete kao mišljenje, morate da poštujete nekoga ko bira za sebe, zato podržavam Đokovića, on je doneo odluku i oni koji ga podržavaju su ovde, kao ja, a oni koji ga ne podržavaju nisu mi važni - jasan je Irving.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading