HRVAT PLAKAO ZBOG NOVAKA Slomio se na konferenciji, nije mogao da suzdrži emocije zbog Đokovića

13:03 | 28-03-2024

Tenis 0

Emotivan momenat.

nole
EPA-EFE/JAMES ROSS AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Na 71. Martovskom filmskom festivalu posebnu čar promociji filma "Nikola Pilić - Legenda" uneo je lično glavni protagonista ovog ostvarenja.

U svečanoj atmosferi Doma omladine u Beogradu održana je konferencija za medije na kojoj je prisustvovala filmska ekipa, a posebno je bilo značajno obraćanje samog Nikole Pilića.

Pilić je odgovarao na brojna pitanja novinara, a među njima je bilo i onih o Novaku Đokoviću, sa kojim je imao dugogodišnju saradnju od njegovih početaka. Uz emotivne reči, Pilić je izrazio svoje duboko poštovanje prema Đokoviću.

Novak prvi put progovorio o Ivaniševiću posle razlaza: Goran je...

nole EPA-EFE/JOEL CARRETT AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT
 

- U to doba zaista nisam znao da li će biti najbolji teniser svih vremena, ali činjenica da smo njega prihvatili u mojoj Akademiji sa... Prihvatili smo ga kao da je naš sin - rekao je na početku priče Pilić uz suze, zatim i nastavio:

- To su sve emocije koje dobijaju neki stari ljudi, koje pre toga nisam imao. Činjenica je da moja supruga i ja smo Novak primili stvarno kao specijalnu personu, znajući šta se događa i ovde u Srbiji. Izvinite što su emocije izvirile iz mene. Novak kao čovek i kao igrač je jedna specijalna persona i njegov personaliti i harizma... Ja sam bio uveren da će on biti internacionalni igrač, nisam znao da će biti broj jedan. Njegov kvalitet kao čovek i kao igrač je izuzetno veliki i to sm ovideli i moja supruga i ja.

Nakon toga, još jednom se obratio prisutnima, izvinjavajući se ukoliko su njegove emocije bile prenaglašene.

- Izvinite što sam ja malo sa emocijama otišao malo dalje, ali ne smeta ništa. Novak je čovek koji daje zahvalnost jednom treneru, on je to uradio najviše od svih igrača.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading