NOVAKU PRIJATELJ ZABIO NOŽ U LEĐA Neverovatno kakvu je NEBULOZU rekao čovek koga Đoković OBOŽAVA

12:18 | 30-03-2024

Tenis 0

Ovo mu nije trebalo.

epa
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Bugarski teniser Grigor Dimitrov izjavio je na konferenciji za medije, nakon plasmana u finale Mastersa u Majamiju, da je njegov naredni rival koji ga očekuje u finalu, Janik Siner najbolji teniser na svetu.

Dimitrov se plasirao u finale Mastersa u Majamiju, pošto je u polufinalu danas pobedio Nemca Aleksandera Zvereva sa 2:1 (6:4, 6:7 (4:7), 6:4).

ŠOKANTNA VEST O NOVAKU Đoković propušta Vimbldon?! Samo jedan razlog postoji za ovakvu odluku

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ima mnogo toga što je urađeno, tu je mnogo posla, dosta toga je ostalo iza. I dalje verujem u sebe. Ovo finale je samo višnja na torti. Bila je to žestoka borba na obe strane. Napadali smo jedan drugog, posebno posle prvog seta, mislim da je tada podigao igru i bio veoma jak kroz ceo drugi set i u taj-brejku. Stavljao me je pod veliki pritisak. U trećem setu, imao je jednu brejk šansu. Servirao sam dobro i krenuo po svoje udarce. Na kraju sam igrao sa više autoriteta i dobro sam plasirao loptu - istakao je Dimitrov.

Dodaje da je njegov rival u finalu, Janik Siner, trenutno najbolji teniser na svetu.

- Igra vanserijski tenis. Sada moram da igram sa njim. Volim takve mečeve, želim da se testiram. To je finale, jedan od onih duela kada moram da se koncentrišem na svoju stranu mreže. Pokazao je za šta je sposoban, ali i ja sam. Lako bi mogao da bude veoma interesantan meč - kaže Dimitrov.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading