BILO MI JE VAŽNO DA MU TO KAŽEM Ivanišević objasnio kako se oprostio od Đokovića

18:46 | 03-04-2024

Tenis 0

Završena je više nego uspešna saradnja

Goran Ivanišević
Alo! Vladimir Marković

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković i Goran Ivanišević nedavno su prekinuli saradnju koja je trajala pet godina.

Kako je Novak lošije ušao u sezonu, došlo je do očekivanih promena, a o odnosu sa srpskim asom je Ivanišević pričao u intervjuu za "Sport klub". Hrvat je, između ostalog, pričao o slabijim rezulatima ove godine.

– Na kraju dana, meni je drago što sam išao u Ameriku. Posle Australije je već počelo da se priča o nečemu, a čovek je izgubio u polufinalu od momka koji je bio spreman, Novak nije bio svoj, Siner je predobar da tako uđeš u meč. Da je Vukić malo više verovao, možda bi ga i on dobio u Kaliforniji. Prvi set protiv Nardija je bio verovatno najgori Novakov set koji sam ja gledao, posle je drugi dobio, a onda se Nardi podigao... Novak je pokušavao, ali nije išlo - ispričao je Ivanišević.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Hrvat je istakao i kako je izgledao poslednji turnir u Novakovom boksu.

– Popričali smo, opušteno, ko ga može kriviti, osvojio je sve što se može osvojiti. Pronaći motiv... nije lako motivisati se, dobro je za grend slemove, ali za masterse je teško, a Novak je perfekcionista. Treba snage, želje motive, a on želi nešto drugo, želi da mu je tu porodica... Drago mi je da smo seli, nakon pet godina je jedini ispravni put, pisanje poruka ili da pričamo telefonom, ne ide.... Seli smo, popričali, meni je bilo važno da mu kažem neke stvari, on je meni rekao, nakon pet godina u kojima sam prošao i dobro i loše, kada se ugase sve kamere, Novak je dobar čovek, ima veliko srce – rekao je Ivanišević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading