KAKAV PREOKRET Novakov najveći kritičar sada promenio priču i šokirao Đokovićeve navijače

11:05 | 06-04-2024

Tenis 0

Novak Đoković saznao je imena rivala na turniru u Monte Karlu, zna svoj put do titule

nole
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Pokušaće da podigne prvi pehar u sezoni. U tome nije uspeo na Australijan openu i na Mastersu u Indijan Velsu, pa će na trećem takmičenju da napadne trofej. Zbog toga se oglasio i njegov najveći hejter Ben Rotenberg.

Za razliku od nekih prethodnih objava gde je uglavnom pokušavao da proziva srpskog tenisera, sada ga je pohvalio.

"Podsetnik da Novaku fali još jedna titula u Monte Karlu. Tako će ispuniti 'Đokemon Gen 3'. To znači da će uspeti da osvoji svaki grend slem, svaki Masters i Završni masters po tri puta. Ako u tome uspe, biće to apsolutno nedostižan rekord od svih", napisao je Rotenberg.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Novak drži veliki broj rekorda u svetu tenisa, od kojih je svakako najznačajniji broj grend slem titula (24), ali je isto tako i jedini igrač u istoriji koji je osvojio svaki Masters turnir bar po dva puta. Rodžer Federer i Rafael Nadal u tome nisu uspeli, nedostaje im po neki turnir iz serije 1000...

Zbog svega toga je Rotenberg u prvi plan stavio nestvaran Novakov rezultat i za poređenje je iskoristio i popularni crtani film Pokemone u kom se skupljaju baš pokemoni. Dok Eš Kečam skuplja Pokemone, Novak Đoković skuplja titule. Monte Karlo je sledeći cilj. Tamo je slobodan u prvom kolu, dok ga u drugoj rundi čeka Roman Safjulin.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading