ĐOKOVIĆ PRIZNAO Novak surovo iskren: Nisam više najbolji, TAJ momak me je nadmašio

21:21 | 06-04-2024

Tenis 0

Srbin pokušava da se vrati u formu

nole
EPA-EFE/JAMES ROSS AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković nije započeo godinu na željeni način. Na Australijan openu nije uspeo da odrani titulu, pošto je zaustavljen u polufinalu, da bi na mastersu u Indijan Velsu izgubio u trećem kolu od 123. igrača sveta, Luke Nardija.

Za razliku od Novaka koji je van forme, Janik Siner igra tenis života. Zna to i Đoković vrlo dobro, pa je rekao da je Italijan najbolji na svetu u ovom trenutku, iako je Srbin lider na ATP listi.

- Janik je najbolji igrač na svetu u ovoj sezoni, do sada. Imao je neverovatan uspeh. Mnogo je napredovao. Celokupna njegova igra, servis, kretanje, mentalno je uvek prisutan. Razlika u važnim mečevima koje igra Janiku poslednjih šest meseci i u periodu pre toga je da sada pobeđuje velike mečeve. Naučio je iz svog iskustva od ranije, što ga je napravilo težim protivnikom. Sada je igrač za velike mečeve - rekao je Novak.

Đoković i Siner su se sastali sedam puta, Srbin vodi 4:3 u pobedama, ali je poslednja dva okršaja Italijan rešio u svoju korist.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading