DANAC SE PRISETIO NOLETOVIH REČI Đoković mi je rekao da je čovek, a ne superheroj - ON JE ZVER

12:20 | 07-04-2024

Tenis 0

Danski teniser Holger Rune prisetio se teniskih lekcija koje je pre pet godina dobio u Monte Karlu od Novaka Đokovića, a pred ovosezonsku premijeru Mastersa u Kneževini

Rune i Đoković
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Rune je govorio pred okupljenim novinarima, koje je zanimalo koliko je Rune naučio do Novaka u godinama koje su od tada prošle.

- Naučio me je puno toga. Uvek je bio dobar prema meni. Sećam seda smo trenirali ovde pre pet godina, pre nego što sam počeo da igram na Čelendžerima. Bio je veoma zainteresovan, postavljao mi je pitanja, davao savete i govorio mi o svojoj karijeri. Za tako mladog igrača, to mnogo znači. On je jedan od najboljih svih vremena i osećaj da hoće da ti pomogne je neverovatan. Divim mu se i zbog toga - rekao je Rune. 

ON JE IZAZVAO NOVAKA Đoković dobio OZBILJNU KONKURENCIJU, mladi teniser mu STAO NA CRTU (FOTO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Otkrio je i šta to Novaka čini boljim od drugih.

- Dao mi je savet na mentalnom planu, jer je on u tome zver. Rekao mi je da je čovek, a ne superheroj. Oseća emocije koje i mi osećamo, samo ih tretira na drugačiji način u odnosu na nas ostale. Rekao mi je da je to jedan od razloga zašto je uspešniji od drugih. Impresivno ga je videti, kao i Rafu i Rodžera. Moj odnos sa Novakom je drugačiji sada, takmičimo se. Pobedio sam ga dvaput, tako da mi više ne daje savete. On je dobar - zaključio je Rune. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading