NADAL SE POTPUNO SLOMIO Rafa se obratio uznemirujućom porukom: Zbog toga ne mogu da igram

17:22 | 07-04-2024

Tenis 0

Veliko je pitanje kada, odnosno da li će se Španac vratiti na teren

Rafael Nadal
Tanjug/Ap

Španski teniser Rafael Nadal odustao je od mastersa u Monte Karlu, što je samo poslednji turnir u nizu na kom je sprečen da igra. 

Ove godine Rafa je igrao samo u Brizbjenu i priznaje da ne zna kada bi mogao ponovo da se vrati na teren.

- Moje telo mi ne dopušta da igram. Teško mi je, teško je već oko godinu i po dana. Svakog dana pokušavam da rešim sve, ali je realnost da u ovom momentu nisam u poziciji da se takmičim. Teško je - rekao je Nadal za Movistar.

Sezona na šljaci je počela, bliži se Rolan Garos, a pre toga Nadal se nada da bi mogao da zaigra na turnirima u Barseloni i Madridu.

- Na ličnom nivou sve je u redu, ali je na profesionalnom veoma teško. Suočavaš se sa nekim lošim trenucima koje nisi ni zamišljao da mogu da ti se dogode. Ništa ne isključujem, ni turnir u Barseloni ili Madridu. Ipak, u ovom momentu ne mogu da igram nigde zbog tih problema - dodao je Rafa.

Kako kaže, problem je isključivo fizičke prirode.

- Mnogi ljudi imanju mentalne probleme. Imam ih i ja kada ne mogu da ispunim određene ciljeve, ali ovog puta je stvar fizičke prirode. Imam promene sa abdomenom od kada sam se vratio iz Australije i pokušavam razne stvari. Idemo postepeno - zaključio je Nadal.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading