KRAJ ZA ĐEREA Cicipas prošao dalje nakon predaje tenisera iz Srbije

16:13 | 08-04-2024

Tenis 0

Kraj za srpskog tenisera, i to tužan.

laslo đere
EPA-EFE/JULIEN DE ROSA

Laslo Đere je predao meč prvog kola na mastersu u Monte Karlu Stefanosu Cicipasu kada je rezultat bio 6:3, 3:2 u korist Grka.

Nažalost, problemi za ovog tenisera iz Sente su se nastavili i na mastersu u Kneževini.

Razlozi predaje još uvek nisu poznati, jer na terenu ništa nije ukazivalo na to da Đereu nešto fali. Pre početka turnira, Đere je razgovarao sa novinarima koji su bili u Monaku i istakao da je imao dosta problema sa zdravljem u proteklih nekoliko meseci.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

DA LI JE NOVAK U OPASNOSTI? Evo šta je Đoković uradio kako bi se ZAŠTITIO - društvene mreže bruje o OVOM detalju (VIDEO)

Laslo Đere AP Photo/Louise Delmotte
 

- Od Australijan opena se nisam osećao baš najbolje. Osećao sam umor, težinu u nogama. Imao sam visok nivo antitela, tako da sam verovatno imao koronu. Takođe, po povratku iz Rija bio sam pozitivan na koksaki virus koji sam imao pre nekoliko godina. Jednom prilikom na testu opterećenja, imao sam aritmiju. Svašta se tu izdešavalo, ni doktorima nije bilo jasno. Bio sam prinuđen da napravim pauzu. Ali izgleda da je sve to sada iza mene i da se osećam bolje - rekao je Đere izveštačima Sport kluba u Monte Karlu.

Cicipas je tako zabeležio četvrtu pobedu iz isto toliko susreta protiv Đerea.

Sledeći turnir na kojem bi Laslo trebalo da igra je takmičenje u Bukureštu sledeće sedmice.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading