SAM PROTIV SVIH Nole prijaveljen za turnir koji mnogi vide kao kraj njegove ere, tu je i Nadal

08:58 | 09-04-2024

Tenis 0

Novak Đoković je prijavelj za turnir u Rimu...

nole
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Ono što bi moglo da obraduje tenisku javnost jeste što je među prijavljenima i rekorder sa 10 titula na "Foro Italiku" – Rafael Nadal.

Nadal ima zaštićen renking, ali njegovo pojavljivanje na spisku nije garancija učešća (što važi i za ostale), kao što smo videli nedavno pred početak turnira u Monte Karlu. Španac bi trebalo da se vrati na turniru iz serije 500 u Barselonu, ali posle svega što se izdešavalo ko može da tvrdi da će se to i dogoditi.

BAR JOŠ JEDNOM... Nole šmekerski govorio o Nadalu

Osim njih dvojice, tu su doslovno svi najbolji teniseri sveta – Janik Siner, Karlos Alkaras, Danil Medvedev, Aleksander Zverev, Andrej Rubljov, Holger Rune, Hubert Hurkač, Grigor Dimitrov, Kasper Rud, Aleks De Minor, Stefanos Cicipas... Ukoliko svi budu i igrali, očekuje nas sjajan turnir u Rimu.

Na ovom turniru bi prvo mesto od Đokovića mogao da preuzme Janik Siner. Italijan će po prvi put u 2024. godini igrati pred domaćom publikom. U ovom trenutku je razlika između njih dvojice tek nešto više od hiljadu poena, te će i rezultati u Monte Karlu imati velikog udela u tome. Naravno, pod pretpostavkom da to ne uradi prethodno na Mastersu u Madridu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading