ON JE NAJVEĆI LICEMER IKADA Vilander se "šlihta" Novaku, a koristi svaku priliku da mu zabije nož u leđa - opet je to uradio

14:13 | 10-04-2024

Tenis 0

Mats Vilander još jednom je zabrio nož u leđa Novaku Đokoviću

Mats Vilander
EPA-EFE/ATIENZA

- Kada vidim Alkaraza da igra tenis, toliko me podseći na velikog Rodžera Federera. Opet, obično Federera zovem najvećim teniserom svih vremena i to nema veze sa statistikom ili rezultatima. To ima veze sa tim šta znači tenisu, kakva je očekivanja probudio u ljudima - pričao je Vilander za "Eurosport".

Nastavio je u istom ritmu.

- Karlos Alkaraz prolazi kroz istu stvar. Ljudi očekuju od tenisera više od pukog dobijanja mečeva. Njegovi protivnici uživaju. Vole da igraju protiv njega, kao recimo Grigor Dimitrov, prosto jer je zabavno. Udara 'dropšotove', ide na mrežu... Činjenica da je Federer toliko dugo bio na vrhu bez potrebe da igra psihološke igrice i plaši svoje protivnike, po mom mišljenju je jedan od razloga zašto mislim da je najvažniji teniser u istoriji našeg sporta.

ĐOKOVIĆEVO SAVRŠENSTVO I ALKARAZOVA AGONIJA Novakovi navijači trljaju ruke, Karlitos ide Nadalovim stopama

Nastavio je da hvali Španca.

- Mislim da bi Alkaraz mogao da postane drugi najvažniji teniser u istoriji zbog onoga što donosi na teren. To ne mora da znači konstantnost kao kod Đokovića, čak ni kod Sinera. To je do njegovog tenisa - objasnio je Vilander.

On je još jednom pokazao koliko je licemeran... Na sve usta je hvalio Novaka, a sada je izgleda promenio priču...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading