OVO PRVI PUT VIDIM Hit reakcija Novaka kada su mu pokazali potez bivšeg trenera (VIDEO)

20:32 | 10-04-2024

Tenis 0

Đoković se sjajno provodi u Monaku

Novak Đoković
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković je zajedno sa nekoliko igrača komentarisao najbolje poteze mastersa u Monte Karlu.

Novak je uz Janika Sinera, Karlosa Alkaraza, Danila Medvedeva, Stefanosa Cicipasa, Grigora Dimitrova i još nekoliko kolega gledao udarce iz mečeva Karenja Buste, Rafe Nadala, Švarcmana, Kuevasa, Himeno-Travera, Fonjinija…

- Ovo je bilo skandalozno od Rafe - našalio se Dimitrov na Nadalov udarac protiv Dijega Švarcmana iz teške defanzive u sam ćošak terena.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Da, video sam ovo nekoliko puta - nasmejao se Novak na isti udarac, dok je Cicipas dodao da Nadal čini da su i čuda moguća.

- Ovo mora da je jedan od najboljih udaraca koje sam video, ikada - prokomentarisao je Đoković kada je video potez svog nekadašnjeg trenera Borisa Bekera.

Beker je na tom turniru poražen od Serđija Brugere u finalu sa 7:5, 4:6, 6:7 (6) i 6:7 (4), ali je izveo spektakularan tviner.

U fantastičnom poenu u kom je dobio i udarac pored mreže, Beker je stigao do osnovne linije odakle je tvinerom izborio direktan poen.

Komentarisali su se i neki Novakovi potezi protiv Nadala, kada je Đoković izgubio meč sa 6:1 u trećem setu, nakon što je Nadal dobio nestvaran poen na mreži posle duge razmene.

Upravo taj poen je Alkaraz izabrao za najbolji, isto je uradio i Siner, Holger Rune je birao između Bekera i Rafe i opredelio se za Bekera, što je uradio i Medvedev, a isti izbor je napravio i sam Đoković, koji se iznenadio što taj Bekerov poen nije video nikada ranije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading